VODITELJ SMJENE (M/Ž)

Samostalno vođenje timova (20-50 ljudi) i smjena, preuzimanje koordinacijskih poslova, daljnje usavršavanje, poticanje i motiviranje djelatnika, kontrola plaća djelatnika, izvještaj o zaostacima u proizvodnji, pronalaženje rješenja za poboljšanje tehničkih i organizacijskih smjernica u timu, preuzimanje tehničkih pitanja vezanih za projekte, ujedno i podrška voditeljima projekata. Nadzor i koordinacija smjena i aktivnosti unutar odjela. Rad u dvije smjene (6-14 i 14-22). Podrška šefu proizvodnje i izvještavanje nadređenih. Kontrola proizvodnih kapaciteta i rješavanje problema po potrebi. Unaprjeđivanje procesa proizvodnje i određivanje prioriteta u proizvodnji. Mjesto rada je Varaždin.

Uvjeti:
  • SSS (4 godine) / VŠS (tehničko usmjerenje), aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika, vozačka dozvola B kategorije, iskustvo kao voditelj proizvodnje s područja metala i vođa tima iz jednog ili više područja (obrada lima, rezanje metala, zavarivanje, lijepljenje, montaža), tehničko znanje i čitanje nacrta, osoba mora biti tolerantna i dobro se nositi sa stresom, minimalno 5 godina iskustva rada u metalnoj industriji (poznavanje procesa laserskog rezanja, bušenja, glodanja, tokarenja, savijanja, zavarivanja, lijepljenja, rezanja), sposobnost određivanja prioriteta, organizacijske i društvene vještine
Nudi se:
  • Rad u uspješnoj međunarodnoj kompaniji. Rad u punom radnom vremenu na određeno vrijeme, uz mogućnost prelaska na neodređeno vrijeme. Mogućnost stjecanja novih znanja i vještina. Plaćena naknada za prijevoz u cijelosti. Za kandidate izvan Varaždina je osiguran smještaj. Predložena plaća od 6.000,00 - 7.000,00 kn neto (mogućnost dogovora).

UPS Agencija za privremeno zapošljavanje d.o.o.
UPS SAVJETOVANJE d.o.o. agencija za zapošljavanje
UPS OUTSOURCING vl. Željko Pavlić, obrt za savjetovanje i usluge

KARLOVAC 47000, M. Gambona 6,
Tel. 047/615-725
Fax. 047/600-276

ups@upsagencija.hr
savjetovanje@upsagencija.hr
outsourcing@upsagencija.hr


ZAGREB 10000, Fallerovo šetalište 22
Tel. 01-368-00-77
Fax. 01-368-00-78

ured_zg@upsagencija.hr